Kontakti

Zyre

  • Stadiumi i Qytetit, Gjilan 60000, Kosovë.
  • +383 44 298 895
  • info@dritafc.com
  • dritafcofficial

Media

  • Për të gjitha informacionet që kanë të bëjnë me klubin e DRITAFC ju lutem kontaktoni zyrën tonë të medias.
  • +383 44 298 895
  • media@dritafc.com

akademia

  • +383 44 298 895
  • akademia@dritafc.com
  • Për të gjitha informatat që ju nevojiten për akademin e DRITAFC ju lutem na kontaktoni.

Na Kontaktoni

Keni ndonjë pytje rreth ekipës apo ndonjë ndeshje tonën? Na dërgoni një e-mail dhe ne do ju kontaktojmë sa më parë, ose na telefoni për një përgjigje sa më të shpejtë.

Të dhënat e juaja do jenë të mbrojtura me ligjin në fuqi.